home Home"
 
 • Circus Kollosale

  Circus Kollosale
  Een heuse leeuwenshow in zakformaat... dat is waar je je bij circus Kollosale aan kan verwachten. Al sinds jaar en dag trekken Rico Robusto en zijn Madam Tatjana met hun genetisch gemanipuleerde dieren door dorpen en steden waar ze keer op keer klein en groot verbazen met hun levensgevaarlijke stunts. De dieren springen door hoepels, doen adembenemende salto mortale's en laten zich gewillig afschieten uit een kanon. allemaal zonder net en speciaal voor uw vermaak!
 • Marcel en Vicky

  Marcel en Vicky
  Zij vrolijken uw feest gaarne op met een selectie uit het werk van de betere Vlaamse schlagers, maar draaien evengoed, en met evenveel gemak, Franse, Duitse of zelfs Engelstalige muziek. Marcel was dertig jaar lang de draaischijf van één van de populairste vrije radio's in Oostende en is, van De Panne tot Knokke, nog steeds een gerenommeerd radiomaker. Plaatjes aan elkaar praten is voor hem dan ook geen kunst! Hij gaat nergens heen zonder Vicky, zijn trouwe sidekick. Het dynamische duo draaide reeds eerder op Pukkelpop en opende in 2011 Lowlandsfestivals.
 • La Grande Boite

  La Grande Boite
  "La Grande Boite. That's the name of the worlds smallest club. Building on the foundations of the smallest café of the world the makers chose to give the club "that little twist".   Not only top of the line Dj's will bring the very best tunes, they also chose to bring more to your nightlife experience. The bouncer, the VIP host, the bartender, the waiter, the animation team are all there just to show you the time of your life. Welcome welcome welcome!"  
 • Grand Café

  Grand Café
  De kleinste bruine kroeg ter wereld. Gebouwd op een  europallet van één vierkante meter.  Het interieur ziet er uit als een authentiek  Vlaams volkscafe met sportbekers, spreuken en een “vogelenpiek” en... er mag nog binnen gerookt worden! Het café wordt standaard geleverd met een bekwame barman, bier en jenever.  Het grootste bezoekersaantal staat op naam van een bende zotte spanjaarden die er in geslaagd zijn om er met 9 in te kruipen. Wie doet beter?
 • Hospital

  Hospital
  een act voor jong en oud waarbij lieftallige verpleegsters de deelnemers levensechte schminkwonden bezorgen in een heuse hospitaaltent. De voorbijgangers worden binnengelokt en in de juiste sfeer gebracht door een wel erg vreemde dokter... of zou dat misschien wel eens een beenhouwer kunnen zijn? Kan ook in mini of maxi versie geboekt worden.
 • Human Jukebox

  Human Jukebox
  Deze menselijke muziekmachine kent wel duizend liedjes. Op de buitenkant van de jukebox staan ze allemaal genoteerd en genummerd. Geef uw voorkeur in en binnen de kortste keren speelt voor u live uw favoriet liedje.      
 • Mr. Autograph

  Mr. Autograph
  Vanaf nu moet je niet meer aanschuiven om een handtekening te bemachtigen van uw idool.  Deze professionele signeerder  heeft de volmacht van heel veel beroemdheden. Denk Tom Boonen, de Paus, Bart Simpson, Obama, Mega Mindy en nog vele.  Mr. Autograph levert je de handtekening op een postkaartje met foto binnen de 15 seconden. Zonder merci en graag gedaan!  Er kunnen zelfs kaartjes op maat worden gemaakt.    
 • Slakkenman

  Slakkenman
  4 Slakken, een bord op zijn buik en een megafoon. Dit zijn de ingredienten waarmee slakkenman rondtrekt door het publiek. Af en toe houdt hij halt om een heuse slakkenrace te houden. Per race kunnen er vier mensen spelen. Ze kiezen elk een slak, zetten die aan de startstreep en supporteren hem/haar zo snel mogelijk naar de finish. De race wordt ondertussen van professionele commentaren voorzien door slakkenman zelve. De winnaar krijgt de volledige  inzet of wint een mooie prijs.
 • Knuffelman

  Knuffelman
  Deze bijna-reus geeft iedereen een knuffel, deze Teddy is heel lief, soms te lief.  Het duurt bij de ene langer dan bij de andere en dat zorgt voor gezonde hilariteit. Ideaal bij recepties, feesten,...     cirQ's eigen Amma Ashram! Knuffelman... Omdat knuffelen goed is!
 • Wortel & Haas

  Wortel & Haas
  Een volwassen wortel loopt in paniek door het publiek, probeert zich te verstoppen en smeekt je niet te zeggen waar hij is. Een minuut later komen 2 bloed-dorstige hazen langs en vragen waar ‘hij’ is, ze doorzoeken alles.  Help je de bangelijke wortel of de belachelijke hazen.  Een fantastisch, absurde nonsense-act.
 • Safari bus

  Safari bus
  Antropologie op maat.  Deze ‘Flintstones’ aangedreven bus kan tot 25 reizigers vervoeren.  Een gids, vooraan in de bus,  leidt u door de straat, parking of andere ruimte en leert u vanalles bij over het ‘leven’ ter plaatse.  U krijgt ook een zakje apenoten om bepaalde individuen of speciemen te lokken.    
 • Spotters

  Spotters
  Vertrouwen is goed, controle is beter. Met de spotters op uw terrein kunt u wat dat laatste betreft op beide oren slapen. Zij houden maar al te graag een oogje in het zeil en wijzen u en de andere bezoekers elke anomalie met veel plezier met de vinger... aan. Dit is de ideale volgspot voor overdag.  Mogelijke sacties zijn in de mobiele hoek staan,  deportaties, ed.  Deze act kan worden uitgebreid een bosje vliegen ipv. een grote aanwijsvinger.
 • Gidsen

  Gidsen
  Deze improvisatorisch sterke gidsen brengen al dan niet foute gidsbeurten in een aangepast kostum.  Op voorhand wordt een scenario en evt. attributen besproken.  Eerdere gidsbeurten op Pukkelpop, de opening van de Gentse Stadshal en Dok Gent waren heel succesvol.  Ideaal om bezienswaardigheden op een luchtige manier te presenteren.
 • Scratch & win

  Scratch & win
  Waag je kans en ga op zoek naar een van de verborgen tattoos op het lichaam van onze sympathieke, volledig in het grijs gebodypainte, Gentenaar Tony. Kies een plekje op zijn afgetrainde lijf en krab er de grijze verflaag weg. Met een beetje geluk word je misschien wel de winnaar van een fantastische prijs.
 • Human Grijpmachine

  Human Grijpmachine
  Analoge versie van het bekende luna park spel. analoog omdat we de mechanische grijparm hebben vervangen door een gepensioneerde met bokshandschoenen. voor de rest blijft het spel redelijk hetzelfde. je werpt er een muntje in, drukt op de knoppen, zo stuur je de human grijper naar  een mooie prijs, dan wel met lege handen naar huis.
 • Meisje met het doosje

  Meisje met het doosje
  Deze act wekt uw nieuwsgierigheids-zin op.  Bij de omschrijving kunnen we helaas niet echt veel kwijt. Enkel dat het gaat om een meisje die een doosje voor zich uit draagt. en dat er in dat doosje iets zit waar er slechts één van is over gans de wereld!  
 • Robot

  Robot
  De robot is een ruim 3m hoge opblaasbare robot. Komt doornsee met 2 “bestuurders”. Één neemt plaats in de robot en de ander neemt de besturing voor zich. De robot werd reeds ingezet op festivals, kinderfeesten en mocht zelfs al meermaals door diverse bekende belgische bands mee op het podium als speciale gast.
 • Jezus

  Jezus
  Jezus gaat ook in 2013 onverminderd voort met het verkondigen van zijn onorthodoxe blijde boodschap op uw braderijen, stads-, buurt-, tuin-, trouw- en andere feesten. Mens van de mensen. En van bingo’s presenteren is hij ook niet vies. (er is ook mogelijkheid tot andere presentatoren)
 • Bubbels & Bubbels

  Bubbels & Bubbels
  Deze ecologische Jacuzzi bestaat uit een Inox kuip, een hout kachel en een omgekeerde stofzuiger.  voor 4 tot 6 personen.  De collega’s van het ministerie voor volkswarmte hebben overigens nog meer van deze apparaten. Van verwarmde zitbanken voor buitenactiviteiten tot een heuse verplaatsbare sauna.
 • Duck Hunt

  Duck Hunt
  analoge variant op het aloude bekende spel van Nintendo.  Stuntman Manke Kenny  ‘berijdt’ de eend en met het tennisbalkanon mikt u richting eend.  Schiet jij recht op de eend? Het ballenmeisje doet de ballen.              
 • Kinderzweefmolen

  Kinderzweefmolen
  De kinderzweefmolen is een kleine handaangedreven draaimolen die plaats biedt aan 8 kinderen tss 6 maanden en 8 jaar. De typische stoeltjes zijn vervangen door maxicosy’s, schommelpaarden en dergelijke. De draaimolen komt standaard met twee “machinisten” die de molen opzetten, afwisselend bedienen, becommentariëren  en afbouwen.
 • partytent

  partytent
   Uw mobiele privéfuif op bestelling heeft alles in huis voor een onvergetelijke ervaring. Professionele party animals zorgen voor fun met toeters en bellen, discobal, muziek, confetti … Een maxiversie met bijbehorende partytent maakt het nog bonter. Twee minuten loos gaan voor één of enkele feestvarkens. Meer moet dat niet zijn. Privé en lekker exclusief.
 • Gidsentrein

  Gidsentrein
  cirQ beschikt over 2 elektrische voertuigen, Rosa en Etienne.  Dit zijn onze treinen die kunnen ingezet worden met verschillende wagons of karren. Deze kunnen een heus orkest, publiek of zelfs buffettafels vervoeren.  Er zijn verschillende wagons beschikbaar. Ook wordt deze vaak ingezet in combinatie met onze ‘fameuze’ gidsbeurten.  
 • Human Jackpot

  Human Jackpot
  Wat gebeurt er als een gokautomaat de perverse geest van de mens heeft? Je wordt waarlijk in 't zak gezet.  Al kan je hem nog beïnvloeden, manipuleren of omkopen; het is nu éénmaal een humane slotmachine. Je steekt iets in het gleufje, speelt een spelletje, trekt aan zijn hendel/arm en misschien spuwt hij wel…een prijs!  
 • SchildpaddenRace

  SchildpaddenRace
  Na slakkenracen gaat cirQ nu XXL met de SchildpaddenRace. Er zijn 4 pistes en evenveel schildpadden. Kies de juiste groente en lok uw schildpad tot over de finish.  Een sport-commentator zorgt voor de nodige animo.  
 • Kaffiezettinge

  Kaffiezettinge
  Podiumact van 30 minuten.  Het met-uitsterven-bedreigde volksspel vinkenzetting wordt nieuw leven ingeblazen.  De vinkenkooien worden vervangen door koffiezetapparaten. De 5 deelnemers turven iedere pruttel op hun turfstok, tot de koffie volledig is doorgelopen.  Net zoals bij het vinkenzetten moet het publiek heel stil zijn om de deelnemers niet uit hun concentratie te halen.